TORNEIG DE FEDERACIONS

0
35

El proper dissabte 15 de juliol se celebrarà el Campionat d´Espanya de Federacions Autonòmiques de 1a. categoria a Puertollano, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions. La Selecció Catalana sempre surt com una de les favorites, ja que ha estat la gran dominadora d´aquest campionat estatal des que l´any 1976 es va iniciar aquest model de competició. En aquesta ocasió l´equip femení català defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Saragossa que ja acumula cinc victòries consecutives. En homes l´actual campiona és la selecció de Castella – La Manxa. L’equip català masculí va aconseguir el seu últim títol l’any 2.003 a Arona. En la història de la competició, la Selecció Catalana femenina ha vençut en 22 edicions, i en la masculina, Catalunya ha guanyat en 22 de les 27 edicions disputades.Seleccions.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari