ASICS nou col•laborador del Cross de l’Ametlla de Merola.

0
415

La cursa berguedana enguany arriba a la seva majoria d’edat amb la divuitena edició estrenant nou col•laborador. L’organització ja té el programa preparat per fer com cada any el seu llançament a la cursa de l’Espluga amb l’objectiu de incrementar un any més la participació. Com a novetats destacades, hi ha el canvi de quilometratge de la cursa infantil, reduint-se a 4, i la introducció a la cursa de 10 qm. d’una bonificació acumulativa per marca. La fira de la samarreta iniciada l’any passat es manté.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada