BEACH RUNNING

0
59

L´estiu s´apropa, comencen les vacances, les ciutats es buiden i les platges s´omplen. Calor, diversió, amics… i esport!!! Comença a preparar-te perquè ha sorgit un nou concepte: Buff® Beach Running!!! La platja s´ha convertit en un espai on, a més de prendre el sol i refrescar-se amb un bany, es fan activitats de lleure i esdeveniments esportius. Beach Running és una modalitat que barreja ambdòs conceptes: lleure i esport. La prova consisteix en còrrer per la platja, just per la línia entre la sorra i el mar, en una distància d´un quilòmetre i mig aproximadament. I el lleure? Tota la gent que es congregarà per animar, família, amics… tota la platja sencera només pendent de tu!!! | QUÈ FARAS DURANT ELS CAPS DE SETMANA DE JULIOL? Aquesta primera edició es farà en quatre punts de les costes catalanes, així que prén nota! 9 DE JULIOL COMA-RUGA 16 DE JULIOL TORREDEMBARRA 22 DE JULIOL SALOU 30 DE JULIOL PLATJA D´ARO-S´AGARÓ Inscriu-te a La inscripció és gratuïta i les places limitades, així que deixa les teves dades i… corre!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari