8.12.86 es récord català i tercera millor marca mundial de l´any

0
198

Josep Lluís Blanco (Aquadiver GEiEG) va acabar tercer en la prova dels 3.000 metres obstacles al Míting Iberoamericà que va tenir lloc ahir a Huelva. L´atleta de Lloret va obtenir la tercera plaça amb un temps rècord. D´aquest campionat en sortirà l´equip espanyol que participarà a la Copa d´Europa d´Atletisme els propers 28 i 29 de juny. El gironí va fer un temps de 8.12:86, només per darrere de l´espanyol Jiménez Pentinel Penti, que va fer un temps de 8.11:55, i de l´africà Tareq Mubarak, que va ser el primer classificat amb un temps de 8.11:37.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.