DOBLET DEL CALELLA A LA CURSA DE 9 KM DE PALAFOLLS

0
79

<b> ÒSCAR RODRÍGUEZ I CARME FARRÉ S´ENDUEN LA VICTÒRIA </b> <br> Una quinzena d´atletes del Grup de Fons del Club d´Atletisme Calella ha participat a la cinquena edició de la Cursa Popular de Palafolls, una prova amb un recorregut de 9 km. per camins de muntanya. A part de les victòries en homes i dones de l´Òscar i la Carme, Josep Piña, Estanislao Llobet i Isabel Castro també han guanyat trofeu pel seu bon paper a la categoria corresponent. Consulta els resultats oficials de la prova en la que si han classificat un total de 240 participants.| Els resultats oficials es poden consultar a: <a href="http://inscripcions.zidev.com/palafolls/GEN001.htm"> http://inscripcions.zidev.com/palafolls/GEN001.htm</a>.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada