TRIRAID LA SEU D’URGELL

0
98

El passat dissabte 17 de juny es va disputar el primer TRIRAID FEMENÍ a la Seu d’Urgell. Una prova competitiva, amb caràcter d’entrenament, promoció i iniciació als esports que conformen els raids d’aventura. Per parelles i només per noies. Els equips van començar al Parc Olímpic del Segre amb una prova per relleus de caiac. Havien de remar pel canal pla fins al final, passar una boia i tornar. Cada component de l’equip havia de fer el recorregut sola per després passar el relleu a la companya. El millor equip amb el rem va ser el Sefeni amb l’Azhara Fort i la Mònica Domínguez amb un temps total de 22 minuts, a només 2 minuts de l’equip de les Biòniques i les Remadores.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada