Terrassasports

0
86

Fernando Chamorro y Pera Fabregues ganadores en la segunda edición de la cursa del TERRASSASPORTS , la carrera tuvo salida y llegada en la puerta de las instalaciones del Terrassasports , con un recorrido de 5.600 metros de ida y vuelta al Llac Petit, organizada por el atleta Jaime Leiva y Terrassasports general masculina 1º Pera Fabregues ARECASPORTS 18:55 2º Fernando Chamorro C.F.VILADECAVALLS 18:55 3º Francisco Cámara CALIFORNIA SPORTS 19:22 general femenina 1ª Judit Casas ARECASPORTS 23:32 2ª Laura Cobos C.N.TERRASSA 24:18 3ª Lidia Olives ARECASPORTS 26:41

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada