GIRONELLA – CASSERRES – GIRONELLA

0
225

Aquest diumenge 11 de juny s’ha corregut a Gironella la cursa GIRONELLA – CASSERRES – GIRONELLA amb una distància de 16,750 kms, desprès d´uns anys de no disputarse. Aquesta cursa substitueix la marató per relleus que es feia fins ara, la cursa ha tingut una participació d’uns 60 inscrits i el guanyador ha estat el triatleta manresà JORDI CALDUCH i la guanyadora l’atleta local, Sílvia Soler. L’organització es mostra satisfeta i esperem per al proper any una major afluència de corredors, el circuit es d’asfalt i recorre entre bonics boscos i paisatges del baix Berguedà.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.