CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
60

Aquest diumenge s’ha celebrar la final del Campionat de Catalunya de Clubs a l’Estadi Municipal d’Atletisme Josep Maria Pallàs de Vic. El Futbol Club Barcelona s’ha proclamant campió autonòmic tant en la categoria masculina com en la femenina. En la categoria femenina l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en segona posició a 4 punts del FCB, L’Hospitalet ha aconseguit el tercer lloc. En homes, el segon lloc ha estat pel Medilast Carrefour Lleida, a 5 punts del guanyador. El tercer classificat ha estat l’Agrupació Atlètica de Catalunya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.