CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA

0
111

El proper diumenge 21 de maig se celebrarà la cinquena edició del Campionat de Catalunya de Muntanya a Vilanova i la Geltrú, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat i el Club Triatló Vilanova i la Geltrú. La Cursa, amb sortida i arribada a les Pistes Municipals d’Atletisme de Vilanova, al Parc Esportiu del Garraf. Es donarà la sortida a les 9.30 hores amb un recorregut de 8.000 metres. Els actuals campions de Catalunya són Andrés Acuña i Carme Ballesteros que van aconseguir el títol autonòmic en l’edició passada celebrada a Cerdanyola.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada