Salvador Calvo vencedor de la Marató del Hoggar, amb PowerBar

0
44

El passat mes d´abril es va celebrar, en el desert d´Algèria, la Marató del Hoggar, una de les competicions d´ultra marató més dura del món, que va contar amb una nodrida representació d´esportistes espanyols. El lleonès Salvador Calvo, usuari de PowerBar des de fa alguns anys, es va alçar amb la victòria d´aquesta exigent competició, contant en tot moment amb l´ajuda dels productes PowerBar. Declaracions de Salvador Calvo: "Vaig dur el cinturó de PowerBar amb els quatre botellins durant les 5 jornades, doncs vénen molt bé per a barrejar amb els PowerGel. Tots els dies per a esmorzar em menjava de dos a tres barres energètiques i un altra amb el menjar.| En els bidons duia aigua a la qual li havia afegit les sals i els aminoàcids de PowerBar. En dues etapes vaig usar tres gels i en les dues últimes quatre. Els gels eren dels que duen cafeïna, excepte dues que vaig usar sense cafeïna. A la nit, per a recuperar tornava a omplir una ampolla d´aigua amb aminoàcids"

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari