XII edició de la Cursa Fira de Sant Isidre i la X Cursa en Cadira de rodes

0
30

Des del Col·lectiu Atletes de Cardedeu ja estem preparant la XII edició de la Cursa Fira de Sant Isidre i la X Cursa en Cadira de rodes, que aquest any es farà el proper diumenge 14 de maig a les 9 h al costat del recinte firal, situat en el Parc Pompeu Fabra. És per això que, des d´aquestes línies, et volem convidar a que hi participis i gaudeixis de l´ambient de la diada. Després de 11 i 9 edicions respectivament, les proves estan totalment consolidades i compten amb una gran participació d´atletes (l´any passat gairebé 950 atletes a la XI Cursa), que no només venen a participar a la Cursa sino també a gaudir de totes les activitats organitzades a Cardedeu per la Fira de Sant Isidre.| A l´igual que els anys anteriors el recorregut és de 10 qm molt planers, mixte entre asfalt i pistes forestals, la Cursa està dintre del Circuit de Fons de la Federació Catalana d´Atletisme i aquest any serà prova puntuable per a la Lliga d´Internet (cronometratge per xip).El recorregut per a la cursa de cadires de rodes es de 5 qm. Amb la present us adjuntem tríptic de la Cursa a on podreu trobar més informació. Aquest any els premiats amb els diversos lots i regals que ens donen els nostres esponsors es podran consultar en les llistes preparades previament. Al final es sortegarà un pernil i diversos regals especials entre tots els assistents . Esperem poder comptar amb la teva presència, ja que sense tu es pot dir que no hi ha cursa. Us recordem que a l´acabar hi haurà per a tots els participants un esmorzar de pa amb botifarra i que la Cursa es troba dintre de les activitats de la Fira de Sant Isidre, pel que és un bon dia per a venir amb la família i gaudir de totes les activitats que s´hi organitzen. Esperant poder comptar amb tu, rep una cordial salutació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari