CRÒNICA DE LA 12a MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA

0
138

Aquest passat diumenge 7 de maig, es va celebrar la 12ª Mitja Marató de la Garrotxa a Olot, organitzada pel Club Natació Olot. Va tenir una participació de 430 atletes d’arreu de Catalunya, la qual cosa va ésser un èxit ja que coincidia amb la cursa del Corte Inglès a Barcelona i la Mitja Marató de Tàrrega. L’organització, tothom coincideix que va ratllar la perfecció, i com en les últimes edicions en creuar la línia d’arribada tots els atletes van marxar amb un pernil. També es van donar els serveis de refrigeris, massatges, dutxa i fotografia. El bon temps que va fer va permetre gaudir d’una excel.lent prova. <BR> Els guanyadors van ser: Masculí: 1r Roc Canals –Maimakansu- 1h 13’ 51’’, 2n Imad Bouziane –independent- 1h 14’ 26’’, 3r Javier López –Unió Atl. Terrassa- 1h 14’ 29’’ Femení: 1ª Meritxell Portillo –Maimakansu- 1h 31’ 44’’, 2ª Mercè Belmonte –Fondistes Blanes- 1h 32’ 52’’, 3ª Mariona Domènech –C N Olot- 1h 34’ 33’’.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada