Granollers organitza una cursa popular nocturna amb torxes de foc

0
107

El pròxim 13 de maig se celebrarà per primera vegada una cursa nocturna amb torxes de foc que recorrerà els carrers de Granollers. L´Ajuntament proposa aquesta cursa oberta a tothom, amb un distància de 5,5 km, interessant per als qui els agrada córrer i, a la vegada, assequible per a aquells que volen provar-ho i gaudir-ne. El recorregut serà urbà i acompanyat pel foc de les torxes, un foc que transmet la puresa i honestedat dels atletes olímpics i que ara acompanyarà el camí de tots els participants granollerins. La intenció és que sigui una cursa popular, on participin pares, mares i fills, corredors i novells, amics i amigues, companys de classe i companys de feina, on el temps individual no sigui el més important i si que ho sigui el participar en la cursa i gaudir-ne tots plegats. La sortida s´efectuarà davant del pavelló Municipal del Tub (c. Camp de les Moreres s/n) a les 22 h i l´arribada serà al mateix lloc.| Les inscripcions costen 3 euros i es podran formalitzar a: Benitosports (c. d´Anselm Clavé, 51-55), Flap Sports (c. d´Anselm Clavé, 72), Carpi Esports (pl. de l´Oli, 1-2 i c. de Joan Prim, 3), L´aire Esports (c. de Catalunya, 12-18) i al Servei d´Esports (c. dels Voluntaris 92, 2). La inscripció dóna, entre d´altres, dret a entrepà de pernil i fruita a l´arribada i a una samarreta de participació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada