FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
90

El proper diumenge 7 de maig se celebrarà la Jornada Final de Lliga Catalana de Clubs 2.005 després de les dues jornades classificatòries celebrades els dies 8 i 22 d’abril, i que han configurat els clubs classificats per a aquesta final. L’encontre de la final A masculina es realitzarà a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell, en jornada matinal. La final femenina A es realitzarà a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, organitzat pel Medilast-Carrefour – Lleida, en jornada de tarda. La final B masculina es realitzarà a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallés, organitzat pel CA Castellar, i la final B femenina a l´Estadi Municipal Moisès Llopart a El Prat del Llobregat, organitzat pel Pratenc AA.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada