Carme G. Frontons ha batut el record Estatal del 20 Qm w45 en més d’un minut

0
28

Carme G. Frontons, marxadora quirzetenca que defensa els colors del HINACO de Montsó (Osca), ha batut el record Estatal del 20 Qm w45 en més d’un minut, 1h51´30", aquest registre li va servir per imposar-se en la proba femenina del segon meeting internacional de Bompàs a la comarca del Rosselló, el passat 29 d’abril. Aquesta temporada la Carme ha batut tots els records de Catalunya i estatals des de 3 fins els 20 Qm. per acabar d’arrodonir la seva millor temporada de les 20 que porta practicant l’atletisme, i desprès del seu títol mundial, solament l’hi manquen els títols de Catalunya i Espanya que s’han de disputar el juny.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari