Barcelona, seu del Campionat Europeu d´Atletisme de 2010

0
109

<b> Es farà a l´estadi Lluís Companys</b><br> L´Associació Europea d´Atletisme ha confirmat la candidatura de Barcelona perquè sigui la seu del Campionat Europeu d´Atletisme, que es farà l´any 2010. La notícia s´ha fet pública a Göteborg, on es faran els campionats aquest estiu. Fins a la ciutat sueca s´hi havia desplaçat una delegació encarregada de presentar la candidatura de Barcelona. Les proves es faran entre final del mes de juliol i començament d´agost a l´estadi Lluís Companys. La comitiva estava formada pel regidor d´Esports de Barcelona, Pere Alcober, el director de l´Institut d´Esports de Barcelona, Albert Soler, el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs, un representant de la Generalitat de Catalunya, i el president de la Federació Espanyola, José María Odriozola.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada