Cursa Atlética Circuit de Catalunya

0
238

<b> MULLA´T i CORRE PER L´ESCLEROSI MÚLTIPLE </b><br> Avui s´ha celebrat la presentació de la sisena edició de la Cursa Atlética Circuit de Catalunya que se celebrarà el proper 30 d´abril al Circuit de Motmeló. A l´acte hi han assistit Manuel Ramal, Alcalde de Montmeló, Fidel Sust, Director General del Circuit de Catalunya, Rosamaria Estrany, Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, David Otero, President de l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, i Josep Maria Ententes, Vice-president de la Federació Catalana d´Atletisme. | També, com les edicions precedents, aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons destinats als projectes d´investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest any la cursa, organitzada per l´Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, presenta importants novetats: es disputaran tres carreres a peu i dues amb patins en línia. S´obrirà la matinal atlètica amb la cursa de 3.000 metres, desprès la de 10.000 m, i per últim una milla a la recta de la tribuna del circuit. Finalitzades les curses a peu es disputaran dues carreres amb patins. | És planteja un gran repte: el de millorar el rècord de participació de l´edició passada d´una manera important fins a posar aquesta cursa entre les més importants de Catalunya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada