VI Edició del Cros de Muntanya a Can Caralleu

0
102

<b>Tancades les inscripcions al Cros en arribar als 120 inscrits <br></b> ESDEVENIMENTLa VI Edició del Cros de Muntanya que es correrà aquest dissabte 22 d´abril ha batut rècord d´inscripció. Aquest dimarts s´ha tancat el termini per apuntar-se perquè ja s´ha assolit el màxim establert per la organització: 120 participants. Amb aquesta xifra de corredors queda assegurada la competitivitat de la cursa i demostra que el Cros de Can Caralleu s´està consolidant com la cursa de muntanya de Barcelona. La carrera, de 8 km, començarà a les 10.00 hores i el repartiment de premis es farà a les 12.00 hores.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada