10 KM CIUTAT DE GIRONA

0
30

Diumenge, 2 d´abril, amb un dia esplèndid va disputar-se la 9ª edició de la Cursa 10 km. "Ciutat de Girona", patrocinada per la marca esportiva Asics i organitzada per Esports Parra. Van finalitzar la prova prop de 700 corredors, entre ells moltíssims de populars. I els guanyadors de la prova van ser Mamo Beyen (30:47) en homes i Emma Brown (35:20) en dones. El Club d´Atletisme Calella s´ha quedat a un pas del podi per equips, en el que hi ha pujat el C.A. Manresa, el C.A. Canovelles i l´Atletisme Girona. En el pla individual, Josep Piña ha estat el millor component, acreditant un temps de 35:29, mentre que el segon atleta del Club ha estat en Manel Vicente que s´ha classificat un lloc darrera d´en Piña amb 35:34. A part de la dotzena d´atletes calellencs que hi han participat, els altres dos components que han puntuat per equip han estat en Toni Sánchez i en Rodolfo Fuentes, tots dos amb un temps inferior als 37 minuts.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari