CATALUNYA, LA MILLOR EN LA TEMPORADA DE PISTA COBERTA

0
110

La Real Federación Española de Atletismo ha fet públic l´estudi on, segons les classificacions per finalistes en els Campionats d´Espanya de Pista Coberta, la Federació Catalana d´Atletisme es mostra com a la millor Federació Autonòmica de la temporada indoor de 2.006. Catalunya ha estat la millor en el conjunt total de les cinc categories amb una avantatge de més de 300 punts sobre la segona classificada Andalusia. En les classificacions parcials Catalunya també obté la millor puntuació en totes les categories, que són cadet, juvenil, junior, promesa i absoluta. Aquestes puntuacions s’obtenen amb els finalistes de cada prova, de manera que el campió estatal obté 8 punts i es baixa d’un en un fins al vuitè classificat que obté 1 punt.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada