CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 METRES

0
176

El proper dissabte 1 de març es celebrarà el Campionat de Catalunya de 10.000 metres conjuntament amb la Reunió Catalana de Fons a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès El festival atlètic començarà a partir de les quatre de la tarda i els actuals campions catalans d’aquesta modalitat són Sílvia Felipo (CAVA) i Enrique Luque (AAC-UBAE), que van aconseguir el títol autonòmic la temporada passada a Mataró. En aquesta edició l’atleta de l’Agrupació tindrà com a principals rivals a Ignacio Càceres (Joma Sport), Marcos Sanza (CAVA), Carles Cera (JA Montcada), Jaume Leiva (TI) i David Bernardo (CA Olesa), així com també podem destacar la presència del veterà Juan Ramon Muñoz (Kelme O). En dones, hi ha una curta participació degut a que és una distància no habitual. Destaca Vinyet Noguero (MC) i Meritxell Bonet (MC) campiona en les edicions de 2.002 i 2004.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada