Ja tenim 42 quilómetres de linia blava a Barcelona

0
137

La nit del dimecres al dijous s´ha pintat la linia blava que marcarà el recorregut de la nova Marató de Barcelona sobre el millor circuit que mai s´ha fet a Barcelona. El responsable del circuit i de la mesura, Bep Solé, acredita que ni falta ni sobre un metre per sobre de la linia blava. Gairebé el 99% del circuit està pintat i no es podrà perdre ningú. En la foto, la linia blava apunta cap l´Hospital de Sant Pau, un de les monuments del modernisme que podran contemplar els corredors en aquesta nova Marató que ha arribat als 4600 corredors inscrits.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada