Mitja de Berga

0
142

Aquesta setmana per baixar les tensions de l’esforç físic de la Marató de Barcelona, ens anem a la Muntanya a respirar aire pur per oxigenar be els pulmons. Anem a la Mitja de Berga. El recorregut es el mateix de l´any passat, amb bons paisatges i bones vistes, per recuperar-se de la cursa, els bons entrepans de tastet i cansalada cuita allà mateix a la brasa, tindrem servei de massatges, dutxes, guardaboses, etc… i també tindran obsequi a part del trofeu, els deu primers homes i les cinc primeres dones, la sortida es a les 9:30 HORES. També es fa una mini marató de 4 km aproximat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.