Presentació de la Marató de Barcelona´2006

0
86

El proper dilluns 13 de març a partir de les 12 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona es durà a terme l’acte institucional de presentació de la Marató de Barcelona, a disputar el proper 26 de març. L’esdeveniment estarà presidit pel Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el sr. Pere Alcober, i comptarà tambè amb la presencia del Gerent de l’Institut Municipal d’Esports, n’Albert Soler, el Conseller Delegat d’RPM, Joan Porcar, i el Director de Cursa, en Bep Soler. Durant el mateix s´informarà detalladament, entre d’altres trets de la Marató, de les actuacions i activitats paral.leles que la ciutat de Barcelona viurà amb motiu de la seva cursa de 42,195 quilòmetres. Es podrà veure, amb tot detall, quin serà el traçat quilòmetre a quilòmetre, els punts d’animació, quina Fira del Corredor ens trobarem, els monuments més importants davant dels quals passarà la prova o com es podrà seguir la mateixa en transport públic..

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada