CAMPIONAT D’ESPANYA EN PISTA COBERTA: Catalunya la millor Federació

0
125

La Real Federación Española de Atletismo ha publicat la classificació de federacions i clubs referent al Campionat d’Espanya en Pista Coberta celebrat els passats 25 i 26 de febrer a Sant Sebastià. En aquesta classificació entren en joc per fer les puntuacions els atletes finalistes. Catalunya encapçala la classificació de federacions autonòmiques davant d’Andalusia i la Comunitat Valenciana. Catalunya obté un total de 142 punts fruit de trenta-dos atletes finalistes, amb tretze medalles. En quant als clubs destaca el FC Barcelona que obté el segon lloc en la classificació conjunta, el primer en la d’homes i el tercer en la de dones.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada