El web de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya supera les 6.000 visites al dia

0
32

El web (<a href="http://www.feec.org">www.feec.org</a>) de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya es manté com el primer punt de referència a Catalunya pel que fa als esports de muntanya en totes les seves disciplines. El constant augment de l´accés d’internautes al web ha arribat a superar per primer cop les 6.000 visites en un sol dia. Els “fòrums” i les “notícies de darrera hora” s’han convertit en el principal motiu dels accessos que han propiciat aquest augment de les visites, i ocupen, per aquest ordre, les dues primeres places pel que fa al rànquing de pàgines més vistes. La tercera i quarta plaça l’ocupen respectivament els accessos a les pàgines temàtiques de “refugis” i “senders”, on els excursionistes poden trobar de forma extensa tota la informació que necessiten per tal de dur a terme les seves activitats.| També les pàgines dedicades a la formació d’esportistes han rebut un important nombre de visites. L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) manté actualment una intensa activitat formativa i el web de la FEEC s’ha convertit en el punt d’accés a tota la seva oferta de cursos i tràmits amb els alumnes. Cada cop més, les entitats membres de la FEEC realitzen els seus tràmits habituals seguint les instruccions i formularis que poden descarregar-se directament del web. La tramitació de llicències federatives i la tramesa d’informació sobre les seves activitats son els tràmits més habituals i comporten un gran volum de transferència de dades. Les pàgines dedicades a la “fotografia de muntanya”, a les “Activitats”, i a les “Competicions”, són les següents en l’ordre de preferències dins el rànquing de pàgines més visitades. El web de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya cobreix actualment la necessitat que la societat catalana té de rebre informació relacionada amb els esports de muntanya i d´aventura a casa nostra, i en català. Avui dia podem afirmar que tenim entre nosaltres un autèntic “portal vertical” d´esports de muntanya i d´aventura, que sens dubte és un punt de referència per al nostre esport. El web de la FEEC ofereix tot tipus d’informació relacionada amb les activitats i els esports a la muntanya: excursionisme, escalada, senders, refugis, alpinisme, esquí de muntanya, descens de barrancs, marxes, competicions, meteorologia, risc d’allaus, BTT, natura, cursos, seguretat, acampada, orientació, gps, raqueta de neu, etc. I un apartat molt important: les noticies de darrera hora relacionades amb els esports de muntanya, que mantenen despert de manera permanent l’interès dels internautes muntanyencs en visitar el web per tal de trobar-hi noticies d’allò que més els agrada, els esports de muntanya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari