CAMPIONAT D´ESPANYA DE MARXA EN RUTA (Lleó)

0
107

Jordi Llopart, primer medallista olímpic de l´atletisme espanyol amb la plata aconseguida a Moscou l´any 1980, torna a ser notícia. Ara, 26 anys més tard, i a les files del Club d´Atletisme Calella on està fent créixer aquesta modalitat atlètica, Llopart ha aconseguit guanyar la medalla de plata -categoria Veterà M50- en els Campionats d´Espanya de Marxa en Ruta disputats a Lleó.| Mikel Odriozola (Soc. Fiatc) amb 3h.53´04" als 50 km. i Beatriz Pacual (Valencia Terra i Mar) amb 1h.36´31" als 20 km. s´han proclamat Campions d´Espanya Absoluts.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada