Roger Roca quart a la Mitja Marató de Granollers

0
96

Roger Roca l’atleta d’Igualada amb un excel·lent registre d’ 1 hora,3 minuts i 57 segons ha acabat quart rebaixant en un minut la seva marca personal y establint la millor marca espanyola de l’any en Mitja Marató. A Granollers, el català va estrenar nou patrocinador lluint la marca japonesa ASICS amb la que ha entrat a formar part. Ha quedat clar, que l’estat de forma d’en Roger, és òptim per afrontar amb garanties el Campionat d’ Espanya de Marató que se celebrarà el proper mes d’abril a Vitòria.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada