CAMPIONATS DE CATALUNYA INDOOR PER CATEGORIES

0
128

<b> Rècord d’Espanya juvenil d’Omar Vizuete en 60 m tanques. </b> <br> Aquest cap de setmana s’han celebrat els diferents <A HREF="http://www.atletisme.com/fca/Pcoberta/cat.html">Campionats de Catalunya en Pista Coberta</A> en les categories cadet, juvenil, júnior i promesa a Vilafranca del Penedès. S’ha pogut veure un bon nivell de marques a pesar de les extremes condicions meteorològiques que s’han patit durant tot el cap de setmana a Vilafranca. Tot i així, s’han batut quatre rècords dels campionats, un rècord de Catalunya i l’esmentat rècord d’Espanya Juvenil a càrrec de Omar Vizuete (CA Castellar) en els 60 m tanques amb una marca de 8”10. L’atleta vallesà ja va obtenir una magnífica marca a les semifinals amb 8”16 que significaven un nou rècord de Catalunya. En la categoria cadet, Marc de Manuel (L’Hospitalet) ha batut el rècord de Catalunya en la distància dels 600 metres amb una marca de 1’25”92. Els altres rècords dels campionats han estat a càrrec de Marc Orozco (CA Olesa) amb 1’56”87 en els 800 metres en la categoria juvenil. En la categoria júnior femení tenim dos rècords dels campionats a càrrec de Dèbora Calveras (CA Manresa) amb un salt de 12,41 m en triple salt, i Ester Guerrero (Cornellà At.) que ha fet 4’47”59 en 1.500 metres. Per últim, en la categoria promesa, Eva Martín (FCB) ha aconseguit 24”98 en els 200 metres.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada