CAMPIONATS DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA PER CATEGORIES

0
53

El proper cap de setmana es celebraran els diferents Campionats de Catalunya en pista coberta en les categories de promesa, júnior, juvenil i cadet, així com també la prova de 3.000 metres en la categoria absoluta, a Vilafranca del Penedès. El dissabte 28 de gener es celebrarà l’autonòmic en les categories juvenil i cadet, i el diumenge 29 es realitzaran les proves corresponents als campionats junior i promesa, així com també la de 3.000 metres absolut. Aquests campionats són una excel·lent oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels diferents Campionats d’Espanya en les corresponents categories.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari