CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

0
30

Aquest diumenge, la Joventut Atlètica de Sabadell organitza la vuitanta sisena edició del Campionat Catalunya de Cros per Clubs i la quarta de Cros Curt, també per equips. Aquest campionat autonòmic es realitza en el marc del tradicional cros de Sant Sebastià, que aquest any arriba a l’edició número quaranta-cinc, el segon més antic de Catalunya. Les curses es celebraran al Parc de Catalunya de Sabadell i la matinal atlètica començarà a partir de les 9’05 hores amb les categories de veterans, i desprès es succeiran les diferents categories de promoció fins arribar a les curses sèniors femenina i masculina que es celebraran a les 13,15 h i 13,45 h respectivament.| Aquesta serà la dotzena vegada que la ciutat vallesana organitza aquest campionat autonòmic, on el Futbol Club Barcelona sortirà per a defensar el títol tan en la categoria masculina com en la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari