Gran èxit de participació a la Mar i Murtra amb més de 950 corredors

0
91

La divuitena edició de la cursa Mar i Murtra va tornar a batre records de participació i amb més de 950 corredors és consolida com la cursa de fons amb més afluència de la demarcació gironina. Tommi Tolkko va ser el guanyador completant els vint quilòmetre de recorregut amb un temps final de 1:09:39. Darrere seu varen entrar Oscar Rodríguez (CA Calella), 1.10.13, i el corredor del Fila Domingo Catalan, Ricard Verge, amb 1.10.23. En la classificació femenina, Annabel Fernández (1.30.01), Isabel Martínez (1.30.39) i Maria Isabel Bolivar (1.32.55). <br> Resultats de la Cursa a la <a href="http://www.blanes.net/fondistes/TEMPS%20FINAL%20PROVISIONAL.htm">web Oficial </a>. | El bon temps i l´atractiu recorregut, amb sortida i arribada a la platja de Blanes, va provocar un nou augment en la participació. Els organitzadors, el club Fondistes Blanes, volia tancar la participació amb 850 corredors però la presència de nombrosos atletes els va obligar a passar d´aquest límit. El bon temps va afavorir la participació en un cursa més concorreguda que les de Ripoll o Girona. Els organitzadors van mostrar-se satisfets pel nivell exhibit a la cursa i l´alta participació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada