Tommi Tolkko i Annabel Fernadez guanyadors de la Mar i Murtra de Blanes

0
130

Oscar Rodriguez del Calella i Ricard Verge " Ricandinho", del Fila Domingo Catalán han completat el podi de la cursa. També volem destacar l´actuació d´un excepcional esportista, Rafa Jofresa, amb un temps 1h30 29 en el lloc 166 de la general . Han arribat oficialment a meta 693 participants, récord absolut de participació, molts atletes, al tancarse les inscripcions dies abans, han hagut de fer la prova sense dorsal, amb permís de l´organització. <br>Resultats de la Cursa a la <a href="http://www.blanes.net/fondistes/TEMPS%20FINAL%20PROVISIONAL.htm">web Oficial</a.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada