7ena. MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA, Gran Premi Diputació de Barcelona.

0
90

En nom dels meus companys i del meu, us dono la més cordial BENVINGUDA, a la 7ena. MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA, Gran Premi Diputació de Barcelona. És un privilegi poder oferir al nostre país un esdeveniment atlètic popular, on tothom és ben rebut, i que gràcies a tots vosaltres, els que hi participeu d’una forma activa, corredors, voluntaris, patrocinadors, institucions, i a tota l’organització, es pot realitzar any rera any. Per aquesta 7ena. edició, hem preparat una sèrie d’activitats que faran de la MITJA MARATÓ, una jornada de convivència esportiva i social per gaudir-ne a nivell personal i familiar. BENVINGUTS sigueu tots a la ciutat de Terrassa, i gaudiu del plaer que atorga una activitat física feta amb amor, llibertat, tolerància i integració. Bona cursa ! ! !

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada