Driss Lakhouaja s´imposa amb claredat al Cros Ciutat de Vic

0
38

<b> Núria Puig, de categoria promesa, va guanyar la cursa femenina</b> <br> L´atleta del Fila Team, Driss Lakhouaja, va ser el guanyador absolut del Cros Ciutat de Vic, que es va disputar ahir diumenge a la zona esportiva. Va ser una cursa de extrema duresa ja que la pluja va deixar el circuit molt tou i enfangat, la qual cosa va dificultar les evolucions dels atletes. En la cursa sènior masculina, disputada sobre 10.700 metres, Driss Lakhouaja va dominar sense problemes i va creuar la línia de meta en un temps de 36´01". Van completar el podi Roger Roca (Fila Team), amb 36´40" i Enrique Luque (AA Catalunya) amb 36´55". El primer atleta local va ser Francesc Marsol que va entrar en 12a posició amb un temps de 38´46". El CA Vic va ser el tercer per equips. | En categoria femenina es va donar la circumstància que la guanyadora va ser una atleta de categoria promesa, Núria Puig (Ripollet UA) que va invertir un temps de 26´25" a completar els 6.270 metres de la cursa. En segona posició i primera sènior va quedar Anna Bové (FC Barcelona) amb 26´47" i la tercera plaça va ser per Gemma Masnou (JA Sabadell) amb 27´03". La primera local va ser Laia Andreu que va entrar quarta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari