Èxit de participació a la II Cursa Sant Silvestre de Tarragona

0
36

Aquesta tarda de dissabte, 31 de desembre, la Cursa Sant Silvestre de Tarragona ha estat, novament, un èxit de participació. La resposta popular a la convocatòria del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha estat molt positiva. L´admissió de corredors va haver de tancar-se fa uns dies en arribar-se al límit fixat en 700 persones inscrites. L´acollida a la iniciativa esportiva ha satisfet plenament els responsables de l´entitat convocant i confirma el seu bon encaix en el context de les activitats populars a Tarragona. La Cursa Sant Silvestre de Tarragona, considerant el volum de participants, és ja la segona en importància en l´àmbit de la Comunitat de Catalunya. La competició s´ha iniciat i ha finalitzat, com estava previst, davant l´edifici de la Llotja de Pescadors, al barri marítim del Serrallo. | Recorregut (8 kilòmetres, aproximadament) Llotja de Pescadors – Duanes – Pont Mòbil – Moll de Lleida – Moll de Llevant – Escollera – Passeig Marítim – Platja del Miracle – Passeig Marítim – Moll de Llevant – Moll de Lleida – Pont Mòbil – Duanes – Llotja de Pescadors __________________________________________ Classificacions Categoria masculina 1 – Senén Escoda (Reus Ploms) – 25´ 06" 2 – Carlos Xifré (independent) – 25´ 15" 3 – Ahmed Elqayed (Atletisme Terres de l´Ebre) – 25´ 16" Categoria femenina 1 – Núria Gil (Reus Ploms) – 28´ 55" 2 – Marta Camps (Atletes d´Altafulla) – 30´ 01" 3 – Esther Aragonés (Club Atletisme Tarragona) – 32´ 00" Premis al membres del Club Esportiu Tarragona Fondistes amb millor classificació Categoria masculina 1 – Miguel Giménez – 27´ 54" Categoria femenina 1 – Marian Martínez – 46´ 00" __________________________________________ La Cursa Sant Silvestre de Tarragona El Club Esportiu Tarragona Fondistes, adaptant un model de competició ja experimentat, i animat per la resposta popular registrada en l´anterior convocatòria, va decidir aportar novament a la ciutat aquesta proposta que, en l´últim dia de l´any, complementa el calendari esportiu local amb una activitat de cloenda amable. La proposta del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha obtingut, un any més, el favor i el suport de l´Ajuntament de Tarragona. Ha comptat amb la col·laboració de l´Autoritat Portuària, de diverses entitats ciutadanes i de firmes comercials. La Unitat de Medicina de l´Esport de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla ha prestat assistència durant la competició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari