Entrenaments per a la Mitja de Gavà del proper 19 de febrer.

0
77

La Mitja de Gavà prepara l´edició del 2006 a celebrar el 19 de febrer, publicant uns entrenaments orientats a diferents nivells de corredors i preparats per en Mike Power, llicenciat en Educació Física per la Universitat d´Arkansas, USA. Son entrenaments senzills per a les 12 setmanes que falten per a la cursa. Aquests entrenaments i més informació de la mitja marató la podeu trobar a <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/gava/">web Mitja Gavà</a>. Aquesta Mitja Marató ha tingut un creixement espectacular de participants any rera any, mercès a la perfecte organització, el regal que donen al corredor, un circuit totalment pla i molt ràpid i està arribant a ser capdavantera a Catalunya. Puntua triple per a la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2005/"> Lliga Internet 2006</a> i es una cursa que no poden deixar de correr els participants a la Lliga que volen anar sumant punts. Recordeu la data: <b>19 febrer 2006</b>.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada