Cros de Granollers, Chema Martínez, tot un campió d´Europa, s´emporta la prova sènior, superant a tres kenians

0
38

El Cross més internacional de Catalunya i l´únic amb categoria de la Federació Espanyola va arribar diumenge, 11 de desembre, a la seva 39ª edició, i com és tradicional, amb un cartell de luxe. A la prova sènior masculina, va imposar-se Chema Martínez (Campió d´Europa 10.000 a Munich 2002), després d´un aferrissat frec a frec amb els kenyans Nicholas Manza i Philemon Kipchumba que varen completar el podi com a segon i tercer respectivament. Pel que fa a la prova femenina la victòria va ser per la Kenyata Beatriz Chepchumba en una cursa on les cinc primeres classificades van ser estrangeres.| Tot i ser una setmana estranya pel llarg pont, molts dels atletes del Club d´Atletisme Calella no van voler perdre´s la cita i van participar a Granollers. D´aquesta participació de 23 atletes calellencs, destacarem als atletes que varen aconseguir classificar-se entre els deu millors: l´alevina Nuria Carnicero que va fer una fantástica carrera de menys a més i va acabar en una immillorable 5ª posició, Lisard Ramírez que va ser 6è. en Infantils, i Fran Garcia que, una setmana més, va tornar a destacar acabant en un meritori 9è. lloc en la categoria Cadet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari