CROS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS

0
46

El proper diumenge 11 de desembre es celebrarà l’edició número trenta-nou del Cros Internacional Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers. Aquest esdeveniment atlètic és el cros més internacional dels que es celebren a Catalunya i també l’únic amb categoria RFEA. Les curses es desenvoluparan al tradicional circuit que es troba als voltants de les Instal·lacions Esportives Municipals de Granollers. La matinal atlètica començarà a partir de les 09’00 hores amb les curses de veterans, per passar després a les diferents curses de les categories inferiors de promoció fins arribar a les 12,00 hores que es donarà la sortida a la cursa sènior femenina amb una distància de 6.500 metres, i a les 12.30 hores la masculina que tindrà 10.000 metres de recorregut.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari