Carta oberta de la organització de la Jean Bouin a tots els participants a la cursa OPEN.

0
38

Benvolgut atleta: Una vegada recollida la informació i les queixes, així com els consells que ens donen per la xarxa-Internet, hem decidit fer tota una sèrie de canvis per l’any vinent, i que no es torni a repetir les molèsties que us hem pogut ocasionar sense voler diumenge passat. 1.- Degut a la gran quantitat de participants a la OPEN, posarem una catifa de marcació del xip a la sortida per tal que tingueu la vostra hora exacte del pas per la catifa electrònica (encara que trigueu 2 minuts en creuar la línia de sortida). 2.- Mirarem de posar la zona d’arribada i avituallaments en un espai més ampli, amb més files i més gent per a lliurament de bosses i obsequis, per tal que el temps d’espera sigui el mínim, (ja sabem que l’espera tot suat després de córrer 10km amb el fred polar i el vent que feia per desgràcia el Diumenge era un suplici). 3.- Posarem molta més gent a l’entrega de dorsals i xips el diumenge a Montjuïc, amb uns espais més amplis, per tal que tot vaigi més ràpid. 4.- Disposarem d’un guarda-roba que sigui adient als mil.lers de participants de la open, ja que venen molts atletes en molt poc temps (i canviarem també el sistema de tickets de guarda-roba). 5.- Mirarem de posar uns grans globus ben visibles per el marcatge de cada km de la cursa OPEN i que els pogueu visualitzar de ben lluny.| Us demanem les nostres més sinceres i sentides disculpes si heu patit qualsevol molèstia en la 82 Jean Bouin, només voldríem que sapigueu que voldríem comptar amb TÚ l’any vinent i poc a poc, amb la teva ajuda arribarem al Centenari de la BOUIN, i que sigui com ha vingut essent la prova d’Atletisme més antiga d’Espanya, en la que tots (Open, Escolars, Juvenils, Benjamins, Veterans, Alevins, Juniors, Promeses, Minusvàlids, Trasplantats, Cadets, Infantils, Juvenils, Promeses i els Seniors) gaudiu d’una bona i saludable matinal d’esport en familia i amb els amics, ja que creiem que Catalunya i la seva gent té molta estima a la BOUIN. Rep una molt cordial salutació, Jaume Grau Coordinador General Jean Bouin

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari