Última cursa oficial de muntanya la temporada 2005

0
69

Amb la disputa el proper diumenge 27 de novembre de la 3era. edició de La Talaia Cursa de Muntanya, finalitzarà el Circuit Català de Curses de Muntanya i amb ella la temporada 2005 de curses de muntanya de la FEEC. La cursa està organitzada per l´Agrupació Excursionista Talaia i pel Club Esportiu de Vilanova i La Geltrú, i compta amb un recorregut de 23km que transcorren pels parcs naturals del Foix i d´Olèrdola, tot fent un circuit purament garrafenc amb forts desnivells per pistes, senders, corriols i tarteres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada