Sabadell albergarà primera pista coberta permanent de Catalunya

0
403

La localitat de Sabadell albergarà la primera pista coberta permanent de Catalunya el 2008, segons que han confirmat avui el secretari general de l´Esport de la Generalitat, Rafel Niubò, i el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs. En un dinar amb els mitjans de comunicació per tractar el futur de l´atletisme català, Niubò i Cuyàs han explicat que el pavelló, que tindrà una capacitat per a 2.000 espectadors s´ubicarà al costat de l´actual pista d´atletisme, al complex de Sant Oleguer. Les obres, que estaran finançades per l´ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, la Generalitat i el Consell Superior d´Esports, s´iniciaran a principi de 2006, tindran una durada aproximada de dos anys i un pressupost de 10,5 milions d´euros.| Niubò tambè ha confirmat l´aposta de l´ajuntament de Barcelona per emprendre, aviat, "una profunda remodelació de l´estadi Serrahíma", que pretèn convertir-se en una alternativa de l´Estadi Olímpic de Montjuïc, i en el qual es construirà, aprofitant les reformes que es duran a terme, un mòdul cobert amb una pista d´atletisme per als entrenaments durant la temporada d´hivern. El secretari general de l´Esport ha avançat que, en els pròxims pressupostos, la federació catalana d´atletisme passarà a ser "la federació número u sobre dotació econòmica procedent d´ajudes públiques". Aquest augment del pressupost procedent de l´erari públic es traduirà en cinc noves pistes d´atletisme a Mollerussa (Pla d´Urgell), Tortosa (Baix Ebre), Tàrrega (Urgell), Gandesa (Terra Alta) i Lleida capital, "la construcció de les quals ja estan garantides", ha assegurat Niubò.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari