Els campions, de nou a Palau

0
75

La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Campiona del Món de l´especialitat, serà rebuda en audiència al Palau de la Generalitat, pel Conseller Primer, Honorable Sr. Josep Bargalló, el proper dia 9 de novembre a les 12,45 hores. La Selecció Catalana de Curses de Muntanya, va aconseguir el títol el passat dia 2 d´octubre a la Mount Kinabalu Internacional Climbathon, celebrat a l´illa de Borneo (Malàisia), en la que era la darrera de les set curses que configuren el circuit mundial de la Federation for Sport at Altitude (FSA), més conegut com Buff Skyrunner World Series. Amb aquest títol, la Selecció Catalana ja ha aconseguit 6 títols mundials en els darrers 4 anys (3 en categoria d´homes, 2 en categoria de dones i 1 per equips) i un total de 10 podis finals en el mateix període. La representació que serà rebuda al Palau de la Generalitat, estarà encapçalada pel President de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya, el Sr. Anton Fontdevila i el responsable de Curses de Muntanya i seleccionador el Sr. Lluís Aloy.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada