Benvingut a Barcelona Fit

0
370

Som un grup de corredors que oferim serveis d´entrenament per a la Marató de Barcelona. Els nostres entrenadors estan dedicats que vostè arribi a el millor estat físic de la seva vida en un ambient acollidor, divertit i segur. Estem en la nostra setmana quarta i tots corren bé i es diverteixen. Els seminaris van bé amb "´Dieta i Nutrició de la Marató"´ i "´Fisiologia de Córrer"´ pujant en setmanes futures. Els corredors de Barcelona Fit que tot planegen córrer Joan *Bouin el 27 de novembre. Encara pot inscrigui´s amb Barcelona Fit!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada