MITJA MARATÓ VILA DE PETREL

0
111

Diumenge 16 d’octubre, es va celebrar a terres alacantines la tercera edició de la Mitja Marató “Vila de Petrel” on l’ atleta del FILA TEAM Benito Ojeda corria per primera vegada. Ojeda només va poder entrar tercer a la meta per darrere dels atletes de Libia Ali Mabrouk El Zaidi i el marroquí Abderrahim El Tahiri. El guanyador va batre el record de la prova amb un temps de 1h.06:19 que estava en poder del marroquí El Mouaziz i la guanyadora en categoria femenina va ser la equatoriana Patricia Montalvo con 1h.28:34.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada