Benito Ojeda ha guanyat la XVII edició de la Mitja Marató de Castiello a Jaca

0
81

Benito Ojeda ha guanyat la XVII edició de la Mitjà Marató de Castiello "Camino de Santiago", que ha comptat amb 212 participants. Segon ha estat Joaquín Salvador i tercer Juan Carlos Apilluelo. En categoria femenina la guanyadora ha estat Susana Ochoa. Des del passat any el recorregut d´aquesta Mitja Marató transcorre pel Camí de Santiago, en conseqüència el traçat no està homologat. Aquest nou recorregut ha tingut una bona acollida per part dels participants. La prova, que ha comptat amb 212 participants, ha començat les deu i mitja del matí, sortint de Castiello en direcció a Bescós de la Garcipollera, posteriorment els atletes han recorregut el Camí de Santiago, en direcció a Jaca, per tornar novament Castiello.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada