La Campiona olímpica Noguchi guanya el marató de Berlín

0
108

La campiona olímpica japonesa Mizuki Noguchi va guanyar diumenge el marató de Berlín i va establir un rècord asiàtic per a la distància de 42 quilòmetres i 195 metres, mentre que el kenyà Philip Manyin es va imposar entre els homes. Noguchi va dominar la cursa de principi a final per acabar amb un temps de dues hores, 19 minuts i 12 segons, el tercer millor en la història d´aquesta distància entre les dones. Només la superen la britànica Paula Radcliffe amb el seu rècord mundial de 2:15.25 en el 2003 i la kenyana Catherine Nederba, que va córrer en 2:18.47 en el 2001. L´alemanya Luminita Zaituc va anar segona amb un temps de 2:27:34 i l´etíop Asale Tafa va acabar tercera en 2:28:27 hores. Per la seva part, Manyin es va imposar en 2:07.41 per donar el setè triomf successiu a la capital alemanya als fondistes del seu país. Segon i tercer van ser els seus compatriotes Peter Chebet en 2:08.57 i Jackson Koech en 2:09.06.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada