Pol Guillén i Wahbi Kenza guanyen la Mercè 2005

0
94

L’ atleta del FILA TEAM, Roger Roca no va poder revalidar la victòria a la Cursa de la Mercè celebrada el diumenge passat. El d’ Igualada, es va haver de conformar amb el segon lloc per darrere l’atleta del F.C.B Pol Guillén en un final apretat. El podi el va completar l’ atleta del Fila Domingo Catalán Jordi Escoriza. L’ atleta del FCB va invertir un temps de 30´ 49” i quatre segons més tard, va entrar en Roger Roca. En categoría femenina la victòria va ser per a l’ atleta marroquí Wahbi Kenza amb un temps de 35´11” i darrere seu entraren Maria Vinyet i Hassna Bahom.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada