TRES MEDALLES PER L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 ALS CAMPIONATS D’EUROPA DE MINUSVÀLIDS FÍSICS

0
104

<b> Eva Ngui sots – campiona d’Europa en 100 metres llisos B2 </b><br> Des de el dia 22 al 27 d’agost ha tingut lloc a Espoo (Finlàndia) la disputa dels Campionats d’Europa de Minusvàlids Físics amb la presència de dos atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. L’actuació més destacada va córrer a càrrec de l’atleta Eva Ngui que va aconseguir proclamar-se sots – campiona d’Europa de la classe B2, per a cecs parcials, a la cursa de 100 metres llisos amb 13”37; també va aconseguir pujar al pòdium a la prova de 200 metres llisos al finalitzar en tercera posició amb 27”55. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va arrodonir d’aquesta forma una gran temporada a la qual ha aconseguit convertir-se en la primera atleta amb minusvalia visual en participar en un campionat d’Espanya, en aquest cas promesa, absolut. La tercera medalla va anar a parar a Iván Hompanera, que la cursa de 800 metres T38, per a paralítics cerebrals va assolir la medalla de bronze amb 2’07”32.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari